Snickers, Twix og Mars

Om Snickers

Snickers er et velkjent merkevarenavn produsert av det amrikanske selskapet Mars. Snickers ble for første gang introdusert i 1930, og har siden opparbeidet seg et meget godt rykte. Snickers selges over hele verden, og finnes i flere størrelser og fasonger. Den er kjent for sine peanøtter.

Billig Snickers på nett

Om Twix

Twix er også produsert av det amrikanske selskapet Mars, og er på lik linje med sjokoladen Snickers og Mars, en bestselger i sitt slag. Twix har sin form som en bar, og finnes dermed i barformer i butikker. Twix sjokolade ble introdusert i 1979, og i blant annet Tyskland, Nederland og Frankrike ble Twix kalt Raider, før de i 1991 forandret navnet til Twix for å stå i likhet med det internasjonale markedet. I Norge, Sverige, Danmark og Finland endret den ikke navn til Twix før i 2001.

Billig Twix på nett

Om Mars

Mars kom til i 1932, og har siden den gang opparbeidet seg et varemerke uten like. Mars har hatt utallige smaker og innpakninger. Mars har tidligere blant annet vært å finne med smak av appelsin, honning, mørk sjokolade og til og med en utgave uten den kjente nougaten. Dette har gitt sjokoladen Mars et godt stykke historie å vise tilbake på.

Billig Mars på nett