Eksklusivt Godteri

Om det Eksklusive Godteriet

Dette markedet retter seg mer mot de litt kresne og de som vet akkurat hva de vil ha. Her finner man godteri av alle sorter som all annen type godteri, men med et litt mer eksklusivt og dermed litt dyrere innhold. Kjente merker som blant annet Anthon Berg, Ritter Sport, Werthers Original og Ferrero Rocher er å finne i dette hjørnet av godterimarkedet.

Under har vi kategorisert de mest kjente merkevarene av dette type godteriet, slik at det blir enklerer for deg å finne frem.

Billig Anthon Berg på nett

Billig Ritter Sport på nett

Ritter Sport er en sjokolade som er kjent for sin kvadratiske fasong. Sjokoladen ble først oppfunnet i Tyskland i 1932 av Alfred og Clara Ritter, og er i dag kjent over hele verden som en velsmakende sjokolade. Ritter Sport har et godt utvalg av mange forskjellige sjokolader som vil friste enhver smaksløk.

Billig Werthers Original på nett

Werthers Original er godt kjent for sin karakteristiske, gode fløtekaramellsmak. Karamellene er elsket av flere generasjoner, og vil fortsette å trollbinde folk med den nydelige fløtekaramellsmaken i årene fremover.

Billig Ferrero Rocher på nett

Ferrero Rocher er en eske fylt med deilig konfektsjokolade som både store og små elsker. Ferrero er også godt kjent for sitt sjokoladepålegg Nutella, samt Kinder-produktene.