Billig drikke og brus på nett

Om Coca Cola

Coca Cola er en amerikansk brus, og produseres av The Coca Cola Company i USA. Den ble oppfunnet i 1886 av apotekeren John Pemberton. I dag finnes Coca Cola som en rekke smaker og varianter, mest kjent er Coca Cola Classic og Coca Cola Zero. Coca Cola Classic den klassiske Coca Colaen, en sukkerholdig og deilig brus. Coca Cola Zero er en Coca Cola uten sukker, og er blitt svært populært det siste tiåret. Brusen er søtet med søtningstoffer, og til tross for fravær av sukkeret og kaloriene smaker Coca Cola Zero omtrent likt som Coca Cola Classic.

Billig Coca Cola på nett

Om Red Bull

Red Bull er en verdensomspennende og populær energidrikk fra Red Bull LLC. Red Bull er den mest solgte energidrikken i verden, og selger rundt 6-7 milliarder Red Bull bokser årlig. Red Bull er også kjent for sin markedsføring i sportsmiljøer - hvor mottoet "Red Bull gir deg vinger" har vært svært populært. Red Bull drikken finnes i to ulike varianter; Red Bull Energy Drink, som er den orgininale energidrikken slik vi kjenner den, og Red Bull Energy Drink Sugarfree (Sukkerfri), som er en energidrikk uten sukker. Både den originale og den sukkerfrie inneholder koffein, som finnes i kaffe og Coca Cola.

Billig Red Bull på nett

Om Pepsi

Pepsi er en kullsyredrikk fra PepsiCo. Pepsi kom på markedet allerede i 1893, og er blitt et verdenskjent varemerke. Pepsi er best kjent som Pepsi og Pepsi Max, men flere utgaver av Pepsi finnes.

Billig Pepsi på nett

Om Capri Sonne

Capri Sonne, eller Capri Sun, er et meget populært juice-merke som selges i esker med små juice-poser. Capri Sonne kommer i mange forskjellige smaker og varianter, blant annet eple, appelsin, mango, tropisk, jordbær, sitron on en rekke andre kombinasjoner. Innholdet består som regel av 10-15 % juice-konsentrat, men enkelte varianter kommer også med et mye høyere innhold av juice.

Billig Capri Sonne på nett

Om NOCCO

NOCCO, eller No Carbs Company, er et svensk helsedrikkonsern og har eksistert siden 2014. NOCCO produktene finnes i en rekke smaker, og er sukkerfrie, inneholder vitaminer og BCAA (branched amino acids).

Billig NOCCO på nett

Lukk
10 % RABATT

Bruk rabattkode xlgodis10 når du går til handlekurven, slik at du får 10 % rabatt på hele kjøpet!